GastenboekReactie van de adverteerder 4 mei 2013

Dank je wel voor je oprechte en lieve aanbeveling! Ik heb je meegemaakt als een zeer prettige cursiste met boordevol energie. Het gevoel om te kunnen masseren zit in je en de wildvreemde technieken waren na drie dagen niet echt wildvreemd meer. De feedback van Rina, René en Ted waren top en met z’n allen zijn de drie dagen naar volle tevredenheid verlopen. Jouw gedrevenheid brengt je tot de doelstellingen die je wilt halen en het gaat je lukken! (meer zie website).

Voor mij waren de dagen met je (jullie) omgevlogen, dus ook voor mij was het een feestje. Was overigens super verbaasd hoe jij de Klassieke massage technieken de laatste dag uitvoerde…klasse!

Weet dat je reeds op diverse modellen hebt geoefend en nu nog steeds…heel wijs! Des te minder vergeet je wat je hebt geleerd.

Wens je onwijs veel succes met de verbouwing van de praktijkruimte. Inwoners van Krommenie, ook U kunt binnenkort terecht voor een overheerlijke en ontspannende lichaamsmassage en…deze toekomstige massage therapeut heeft straks ook een voetreflexmassage aan te bieden. Liefs, Francis.